De JKBK-Prijs groepsexpositie komt eraan!

De inzendperiode is voorbij. De organisatie van de Jordy Koevoets Beeldende Kunst Prijs is zeer verheugd met alle inzendingen. De secretaris van de JKBK-Prijs heeft elke inzending geanonimiseerd en voorzien van een willekeurig cijfer. Alle naamloze inzendingen zijn voorgelegd aan enig jurylid Jordy Koevoets. Als maker van het fameuze ‘strandbal kunstwerk’ weet hij als geen ander waar een dergelijke kopie aan moet voldoen. De 15 gelukkige finalisten hebben inmiddels bericht ontvangen van de secretaris.

Maar er is meer! De voorbereidingen van de groepsexpositie in bkkc/Kunstloc Brabant in Tilburg zijn in volle gang. In deze show zullen de 15 beste ingezonden reproducties én het originele strandbal kunstwerk te zien zijn. Op donderdag 11 oktober is de opening, van 17-19.00 uur. Tijdens deze opening zal initiator Jordy koevoets aan de tand gevoeld worden. Pittige vragen uit het publiek over de JKBK-Prijs zijn eveneens van harte welkom. De expositie duurt tot en met zaterdag 17 november. Op die dag, tijdens het slotfeest, zal de winnaar van de eerste editie van de JKBK-Prijs bekend worden gemaakt en het bomvolle prijzenpakket in ontvangst nemen!

De JKBK-Prijs groepsexpositie in bkkc/Kunstloc Brabant is gratis te bezoeken. Deze expositieruimte ligt op slechts 2 minuten lopen van station Tilburg, Spoorlaan 21i-k.


Anderen over de JKBK-Prijs

"That’s hot!"- Paris Hilton

"What’s a thousand euros? Make that thing and take the money home. Easy."- Donald J. Trump

"Dat jij de kunstprincipes hoog in het vaandel hebt staan wilt niet zeggen dat wij die ook automatisch hebben."- 'Kunst'commissie Cacaofabriek, Helmond