De JKBK-Prijs groepsexpositie komt eraan!

De inzendperiode is voorbij. De organisatie van de Jordy Koevoets Beeldende Kunst Prijs is zeer verheugd met alle inzendingen. De secretaris van de JKBK-Prijs heeft elke inzending geanonimiseerd en voorzien van een willekeurig cijfer. Alle naamloze inzendingen zijn voorgelegd aan enig jurylid Jordy Koevoets. Als maker van het fameuze ‘strandbal kunstwerk’ weet hij als geen ander waar een dergelijke kopie aan moet voldoen. De 15 gelukkige finalisten hebben inmiddels bericht ontvangen van de secretaris.

Maar er is meer! De voorbereidingen van de groepsexpositie in bkkc/Kunstloc Brabant in Tilburg zijn in volle gang. In deze show zullen de 15 beste ingezonden reproducties én het originele strandbal kunstwerk te zien zijn. Op donderdag 11 oktober is de opening, van 17-19.00 uur. Tijdens deze opening zal initiator Jordy koevoets aan de tand gevoeld worden. Pittige vragen uit het publiek over de JKBK-Prijs zijn eveneens van harte welkom. De expositie duurt tot en met zaterdag 17 november. Op die dag, tijdens het slotfeest, zal de winnaar van de eerste editie van de JKBK-Prijs bekend worden gemaakt en het bomvolle prijzenpakket in ontvangst nemen!

De JKBK-Prijs groepsexpositie in bkkc/Kunstloc Brabant is gratis te bezoeken. Deze expositieruimte ligt op slechts 2 minuten lopen van station Tilburg, Spoorlaan 21i-k.


Anderen over de JKBK-Prijs

"Helaas moet ik hierbij negatief reageren. Succes met de prijs, of kunstwerk kan ik beter zeggen."- Gevraagd jurylid Erwin Olaf

"Onder de genomineerden zit op zijn minst één brokkenpiloot."- Rutger Pontzen, Volkskrant Beeldende Kunst Prijs

"Ik was er bij in zijn datsja. Ik kan alleen maar zeggen naar eer en geweten dat het een geweldige kunstprijs is. Uniek in zijn soort, dit heeft de Nederlandse kunstwereld hard nodig."- Halbe Zijlstra