Contact

  • Voor vragen en inzendingen: jkbkprijs@gmail.com (initiatiefnemer en enig jurylid Jordy Koevoets ziet deze mail niet, dit om de anonimiteit van alle inzendingen te waarborgen! Mail of vertel hem dus niet dat je mee wilt doen!)
  • Voor persoonlijk contact met beeldend kunstenaar en initiatiefnemer Jordy Koevoets: info@jordykoevoets.com of 06-46516365. Op de website www.jordykoevoets.com vindt u meer informatie over zijn artistiek proces en oeuvre.

Voor extra beeldmateriaal betreffende deze opmerkelijke kunstprijs kunt u een van de deze mailadressen gebruiken, de organisatie van de JKBK-Prijs 2018 zal u zo snel mogelijk antwoorden.

Wij zitten voor u klaar. Foto: City of Boston Archives from West Roxbury, United States (Emergency personnel in call center) [CC BY-SA 2.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0)], via Wikimedia Commons.

Anderen over de JKBK-Prijs

"What’s a thousand euros? Make that thing and take the money home. Easy."- Donald J. Trump

"Dit is veel interessanter dan wij in de Randstad ooit hadden kunnen bedenken!"- Bestuur Koninklijke Prijs voor de Vrije Schilderkunst

"Ik was er bij in zijn datsja. Ik kan alleen maar zeggen naar eer en geweten dat het een geweldige kunstprijs is. Uniek in zijn soort, dit heeft de Nederlandse kunstwereld hard nodig."- Halbe Zijlstra